Tagged Games from Gidong - The Quest

Pesanan dari Gidong, "Saya org yang memang nda suka men tag tag tetapi saya dapat inspirasi utk memulakan tag ni kali sebab soalan2 dibawah mcm siuk kalau korang jawap dgn jujur ah .. saya dapat inspirasi ni dari tulisan Chandra .. ni sebenarnya bukan tag tetapi soalan2 yg ada dlm nukilan dia, jadi saya modipaitnya jadi Tag utk korang jawab ... hehe, caranya macam selalu, jawap soalan2 ada 4 kategori dibawah ni ... sinang ja pun ..."

Bah.. sya jawab dengan selamba la ni.. ngam ngam sya guna laptop adik sya ni d luar..
tag

TANDA TANDA

1. Tanda2 kamu badmud?
:: Diam Diam.. macam orang kelaparan.. ketara sangat laa if sya badmud coz jarang jarang sya badmud ni..

2. Tanda2 kamu marah?
:: Semua perkara lucu pun jadi serius.. silap haribulan yang si lawak ni tidak kna layan..

.3. Tanda2 kamu sinting?
:: sinting tu.. macam gila ba kan? Termenung tapi sanyum sanyum!! hahahah! Selalu ni sinting..
.
4. Tanda2 kamu malu?
:: begini.. (O_O)! ('_') (.x_x.)'
.
5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
:: raut wajah berlainan daripada yang lain.. bukan ketawa.. bukan juga marah.. lain laa.. hahah!
.
6. Tanda2 kamu sedang sedih?
:: Senyuman serba salah.. mata berair..
.
7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
:: Ktawa terbahak bahak sampai lupa dunia sikijap.. pastu ketawa lagi balik sampai berair mata..


APA
1. Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
:: Astaga.. ada juga ni soalan.. hurm.. Merah - baby tee liverpool ekekek..
.
2. Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
:: Ada angin! Kadang kadang pigi semua shopping complex tapi pulang tangan kosong saja!
.
3. Apa kah kamu percaya love at first sight?
:: Love at first sight aah.. maybe.. maybe not.. hahaha.. not impossible laa..
.
4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
:: Kasi siap ni tagged games dari si gidong yang gundul tapi ada koupusan macam bidadari..
.
5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
:: Sesak nafas.. terlampau kenyang ba..

BILA
1. Bila pertama kali km dilahirkan ke dunia?
:: Macam mana sya tau ini pertama kali sya lahir ke dunia?? Tarikh lahir sya.. 19/09/1985
.
2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
:: Saat ambil SPM.. hahaha.. tiada belajar.. tapi semua pass! wakakak!
.
3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
:: Sya berharap kna marah lagi.. huhuhu.. sya rindu daddy..
.
4. Bila kali terakhir ehem ehem ehem?
:: apa erti ehem ehem ni? Bingung..
.
5. Bila kamu akan married?
:: 2005.. wakakakak.. sudah expired looo~ Maybe membujang laa sya ni.. wakakka!

BAGAIMANA

1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
:: Tabah jak laa.. biasalah tu.. sya pun menyakitkan hati orang juga kadang kadang..
.
2. Bagamana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
:: Rasa macam mau muntah.. tapi syukurlah.. terima kasih banyak aah...
.
3. Bagamana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
:: teman yang macam mana ni?
.
4. Bagamana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
:: Takkan sya mau paksa orang suka sma sya.. biarlah..
.
5. Bagamana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
:: Api?? Hurm.. tidur balik.. sebab sya tengah mimpi best! hahhahah!
.
6. Bagamana jika kamu keseorangan?
:: Main sms.. kalau teda kna reply.. tidur looo~

Gidong.. siap sudah aah.. begini jak kan?? TIada mau tag orang len kan? :p Noy.. buat ni tag.. hehehe.. Corn.. ko sanggup?? Eleanor.. berani ka jawab ni soalan cepu emas??
3